În curs de procesare...

Mărește

Tigara electronica iVIP


Preț: 275 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Tigara electronica iVIP

Compania Vipercig, recunoscuta international drept una dintre cele mai importante branduri in industria de tigari electronice a lansat un model nou de tigara electronica.

Compania Vipercig a lansat prima tigara electronica inteligenta din lume, Tigara Electronica iVIP. E-tigara iVIP face parte din categoria de tigari electronice de ultima generatie, fiind prima tigara electronica inteligenta din lume, avand un design atractiv dar si alte caracteristici superioare altor modele de tigari electronice.

Design-ul atractiv dar si cantitatea de vapori pe care o ofera, precum si gustul rafinat reprezinta doar o serie de avantaje al acestui model. E-tigara iVIP are o baterie ce are ca atuu faptul ca are voltajul reglabil, bateria afisand si ce voltaj trebuie folosit pentru fiecare tip de clearomizor/cartomizor/atomizor cu filet de Ego.

Totodata, bateria afiseaza si numarul de inhalari, astfel se poate calcula corespondenta in tigari obisnuite, cat timp se vapeaza.


Kitul pentru Tigara Electronica iVIP contine urmatoarele:

 • 1 baterie inteligenta iVIP, de 700 mAh
 • 2 clearomizoare iVIP
 • 1 incarcator prin USB cu adaptor pentru incarcarea de la priza
 • 1 conector pentru atomizoare/clearomizoare/cartomizoare din seria EGO: precum CE4, CE4+, 510
 • 1 cutie eleganta de cadou pentru a putea oferi Tigara Electronica iVIP cadou
 • 1 manual de utilizare, in limba romana si in limba engleza

Tigara electronica iVIP este disponibila pe culorile alb si negru.

Functiile tigarii electronice iVIP:

 • Sistem de protectie ON / OFF prin apasarea de 3 ori pe buton. Trebuie apasat pe buton de 3 ori pentru a bloca bateria (OFF), mai trebuie apasat inca o data de 3 ori pentru a debloca bateria (ON).
 • Pass-through - tigara electronica poate fi utilizata cat timp este pusa la incarcat. Pachetul pentru Tigara Electronica iVIP contine si un cablu USB retractabil dar si un adaptor de priza prevazut cu LED de control.
 • Voltajul este reglabil, de la 3.3v pana la 5v. Voltajul se poate regla in trepte de 0.1v. Voltajul se regleaza cu ajutorul butoanelor + (plus) si - (minus), butoane plasate la baza bateriei. La prima apasare pe unul dintre butoanele PLUS (+) sau MINUS (-), se va afisa numarul de inhalari pentru aproximativ 2 secunde, dupa aceea este afisat voltajul actual, apoi, se poate regla voltajul. Va recomandam sa utilizati voltajul sugerat de bateria tigarii electronice.
 • Tigara electronica iVIP este compatibila cu Ego-W Vipercig, clasa 510, C4/C4+ Vipercig prin intermediul adaptorului inclus in pachet.
 • Tigara electronica iVIP va recomanda in mod automat tensiunea adecvata atomizorului sau clearomizorului dvs. Pentru a activa recomandarea trebuie tinut apasat pe butoanele + si - pentru aproximativ 2 secunde. Va fi afisat voltajul minim de 3.3v dupa care va fi afisat voltajul recomandat de tigara electronica iVIP pentru atomizorul sau clearomizorul conectat la baterie.
 • Butonul de activare al e-tigarii iVIP este prevazut cu 3 LED-uri care indica starea bateriei astfel: culoarea albastra - intre 100% si 75% capacitate, culoarea verde - intre 75% si 25% capacitate, culoarea rosu - sub 25% capacitate.
 • Acumulatorul intern este de 700 mAh. O singura incarcare este suficienta pentru ca tigara electronica sa poata fi utilizata toata ziua. (calcul facut pentru cazul fumatorului de 1 pachet de tigari obisnuite zilnic)
 • Tigara electronica iVIP monitorizeaza numarul de inhalari efectuate. Pentru a vizualiza numarul de inhalari apasati o singura data pe butonul + sau -.

Va recomandam sa lecturati - Manual de utilizare pentru Tigara Electronica iVIP. (nerespectarea indicatiilor din manualul de utilizare duce la pierderea garantiei)

 

Va invitam sa vizionati si o prezentare video pentru tigara electronica iVIP:

 

 

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi