În curs de procesare...

Mărește

Tigara electronica Elipse


Preț: 219 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Tigara electronica Elipse Vipercig

Tigara electronica Elipse Vipercig, sau Elipse Lipstick, asa cum mai este denumita, face parte din ultima generatie de tigari electronice. Aceasta tigara electronica se remarca prin calitatea componentelor, superioara modelelor similare.

Bateriile tigarii electronice Elipse sunt de 350 mAh, avand o capacitate dubla fata de bateriile modelului de tigara electronica DSE901.

Tigara electronica Elipse are un design atractiv, deosebit.

Sistemul de functionare este unul asemanator cu cel al tigarii electronice Ego Tank. Tigara electronica Elipse dispune de un rezervor cu o capacitate mare de a stoca e-lichid, rezervor care se poate reincarca de multe ori.

Consumabilele acestui model sunt rezervoarele si atomizoarele, produse care se pot comanda de pe site-ul nostru.

Pentru a va putea bucura de tigara electronica Elipse, va recomandam o sticluta de e-lichid de 30 ml, marca Dekang sau Liqua Vipercig.

Pachetul complet pentru Tigara electronica Elipse Lipstick Vipercig are in componenta urmatoarele:

  • 2 tigari electronice Elipse Vipercig
  • 2 baterii
  • 2 atomizoare
  • 5 rezervoare reincarcabile cu e-lichid
  • 1 capac special creat pentru sticluta de e-lichid (cu varf pentru incarcare facila)
  • 1 cutie pentru a oferi tigara electronica Elipse cadou
  • 1 manual de utilizare in limba romana

Pentru a utiliza tigara electronica Elipse timp de o luna, calculand corespondenta in tigari obisnuite la un pachet de tigari obisnuite zilnic, veti avea nevoie de o sticluta de e-lichid de 30ml, sticlutele de e-lichid fiind de asemenea disponibile la comanda de pe site-ul nostru, de la sectiunea Consumabile.

Tigara electronica Elipse este disponibila pe culorile: rosu metalizat (culoare recomandata femeilor) si negru (culoare recomandata barbatilor).

Click aici pentru a citi: Manual de utilizare pentru tigara electronica Elipse

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi