În curs de procesare...

Mărește

Tigara electronica DSE901 Vipercig


Preț: 150 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Tigara electronica DSE901 Vipercig

Tigara electronica DSE901 Vipercig este recomandata persoanelor care fumeaza mai putin de un pachet de tigari obisnuite pe zi. DSE901 de la Vipercig ofera un gust rafinat, precum si un volum mare de vapori. Totodata, modelul DSE901 Vipercig este unul dintre cele mai populare modele de tigari electronice din lume.

Pentru a se folosi aceasta tigara electronica este nevoie de cel putin o sticluta cu e-lichid, sticluta cu e-lichid pe care v-a trebui s-o achizitionati separat deoarece nu este inclusa in kitul simplu, insa este disponibila spre a fi comandata tot pe site-ul nostru. Pentru a vedea e-lichidul pe care vi-l doriti dar si alte consumabile va recomandam sa accesati pagina: Consumabile

Pachetul DSE901 Vipercig contine urmatoarele:

  • 2 baterii DSE901 Vipercig
  • 1 atomizor DSE901 Vipercig (este recomandat sa detinem un atomizor de rezerva pentru momentul in care se va strica atomizorul inclus in kit)
  • 1 incarcator pentru priza
  • 4 cartuse reincarcabile
  • 1 cutie pentru a oferi aceasta tigara electronica drept cadou

Tigara electronica DSE901 este produsa de Sailebao sub brandul Vipercig. Vipercig, precum si Sailebao sunt doua dintre cele mai importante companii din industria de tigari electronice din lume. Bateriile, precum si atomizoarele sunt marcate cu logo-ul companiei Vipercig. 

Cartusele din acest kit sunt goale si reincarcabile, in felul acesta va puteti bucura direct de aroma de e-lichid aleasa de Dvs.

Va rugam sa cititi manualul complet de utilizare pentru tigara electronica DSE901 disponibil accesand urmatorul link:

Manual utilizare tigara electronica DSE901 Vipercig

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi