În curs de procesare...

Mărește

Tigara electronica CE4 Plus


Preț: 155 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Tigara electronica CE4 Plus

Aceasta tigara electronica CE4 Plus face parte din kitul CE4+ de la Vipercig. Kitul CE4+ a fost creat in mod special pentru persoanele care vor sa incerce o tigara electronica de calitate la un pret redus. CE4 Plus este printre clearomizoarele aflate la moda, acest lucru este datorat caracteristicilor acestuia:

  • Emana o cantitate mare de vapori
  • Se poate schimba doar rezistenta (rezistenta servisabila)
  • Incarcare cu e-lichid facila
  • Capacitate de stocare a e-lichidului mare

Am adus kitul Tigara electronica CE4 Plus pentru persoanele care nu sunt convinse de calitatile unei tigari electronice in ceea ce priveste ajutorul pe care il reprezinta.

Sfatul si recomandarea noastra este aceea de a avea doua baterii in cazul in care vapeaza mult. O a doua baterie poate fi achizitionata ulterior.

Kitul CE4+ de la Vipercig este disponibil pe doua variante: prima varianta este cu bateria de 650 mAh, iar a doua varianta este cu bateria de 1100 mAh. Clearomizorul, precum si bateria sunt branduite cu marca Vipercig.

Kit tigara electronica CE4 Plus contine urmatoarele:

  • 1 baterie marca Vipercig cu capacitate de 650 mAh sau 1100 mAh (la alegere)
  • 1 clearomizor CE4 + complet
  • 2 rezistente de rezerva
  • 1 incarcator priza + USB
  • 1 cutie pentru a oferi tigara electronica CE4 Plus cadou
  • 1 manual de utilizare

Va rugam ca in comanda sa specificati tipul de baterie pe care il doriti, capacitate 650 mAh sau 1100 mAh.

Pretul acestui kit cu baterie de 650 mAh este de 155 lei.

Pretul acestui kit cu baterie de 1100 mAh este de 165 lei.

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi