În curs de procesare...

Promotionale Vipercig

Vipercig Wear

Vipercig este una dintre companiile de top din industria de tigari electronice pe plan mondial, Vipercig este intr-o analogie pentru tigari electronice precum este o firma de tuning pentru masini.

Datorita importantei acestei companii, Vipercig, au fost lansate obiecte promotionale din linia Vipercig Wear. Un tricou Vipercig poate demonstra faptul ca esti un vaper adevarat! Bucurati-va de tigarile electronice marca Vipercig, sunt tigari electronice premium.


Fes Vipercig

40 RON

Fes Vipercig Achizitionati acest fes Vipercig pentru a demonstra faptul ca sunteti vaperi si ca ati renuntat la viciul fumatului. Fesurile Vipercig... Mai mult

Fular Vipercig

40 RON

Fular Vipercig Achizitionati-va acest fular Vipercig, parte a colectiei de promotionale Vipercig - Vipercig Wear. Demonstrati faptul ca va mandriti de... Mai mult

Tricou Vipercig

50 RON

Tricou Vipercig Achizitioneaza-ti cel mai nou tricou Vipercig din colectia lansata de compania fruntasa in topul industriei de tigari electronice pe... Mai mult

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi