În curs de procesare...

Mărește

Kit Ego W Vipercig V2


Preț: 239 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Kit Tigara electronica Ego W Vipercig V2

Kitul acesta contine 2 tigari electronice Ego W Vipercig V2.

Tigara electronica Ego W Vipercig V2 este ultima varianta a cunoscutului si popularului model de tigara electronica - Ego W Tank produs de compania Vipercig.

Modelul V2 se deosebeste de primul model (Ego W Tank) prin design-ul aparte si puternic personalizat, conferit de elementele de identificare ale companiei Vipercig.

Tigara electronica Ego W Vipercig V2 face parte din ultima generatie de tigari electronice. Calitatea componentelor acestei tigari electronice este superioasa modelului similar produs de compania Sailebao.

Structura clearomizorului Vipercig este diferita de structura clearomizorului Ego W produs de Sailebao.

Printre lucrurile noi la acest model se regasesc si cele doua fante laterale aflate pe carcasa clearomizorului, diferenta fiind faptul ca la acest model exista acum o singura fanta plasata pe livera V.

Din punctul nostru de vedere, modelul V2 este superior primului model indeosebi prin modificarile ce tin de design. Functionalitatea, modul de functionare, tehnologia dar si gustul sunt asemanatoare modelului anterior.

Unul dintre atuurile de baza ale acestui model este faptul ca, modelul acesta are un clearomizer de capacitate mare de e-lichid. In felul acesta va puteti bucura de vapori pentru o perioada lunga de timp pana a fi nevoie sa fie reincarcata, dar totodata avand la dispozitie si o cantitate mai mare de vapori.

Clearomizerul este din plastic si nu este usor casant. Tigara electronica Ego W Tank V2 are un capac menit sa acopere mustiucul cu clema similara unui pix. In felul acesta mustiucul este protejat atunci cand tigara electronica nu este utilizata.

Cantitatea de vapori emisi este foarte mare, in timp ce TH-ul este considerat excelent de catre specialisti. Pentru incarcarea acestui clearomizer, kitul nostru contine si un capacel pentru sticluta de e-lichid, cu un varf special si subtire, precum acele de seringa, facand mai facila incarcarea.

Capacul sticlutei de e-lichid poate fi montat si pe o sticluta de la Dekang.

Bateriile pentru tigara electronica Ego W Tank V2 sunt de 650 mAh. Bateriile sunt asemanatoare modelului Ego Tank.

Kitul Tigara electronica Ego W Vipercig V2 contine urmatoarele:

  • 2 tigari electronice Ego W Vipercig V2 (precum si 2 baterii + 2 clearomizoare + 2 mustiuce)
  • 1 incarcator prin USB + adaptor pentru incarcarea la priza
  • 1 capac pentru sticluta de e-lichid cu varf special pentru o incarcare mai usoara
  • 1 cutie pentru a oferi aceasta tigara electronica drept cadou
  • 1 manual de utilizare

Pentru vaparea acestei tigari electronice timp de o luna, la un consum de un pachet de tigari obisnuite zilnic, aveti nevoie de o sticluta de e-lichid de 30ml, sticluta de e-lichid pe care o puteti comanda de pe site-ul acesta de la sectiunea "Consumabile" din partea stanga a site-ului.

Tigara electronica Ego W Vipercig V2 este disponibila pe culoarea neagra sau argintiu nichelat.

Va rugam sa cititi: Manualul de utilizare pentru tigara electronica.

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi