În curs de procesare...

Mărește

Kit Ego W Vipercig V2 XXL


Preț: 259 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Kit Tigara electronica Ego W Vipercig V2 XXL

Kitul acesta contine 2 tigari electronice Vipercig.

Tigara electronica Ego W V2 XXL Tank produsa de compania Vipercig este cea de-a doua varianta creata a acestui model. Ego W V2 XXL face parte din categoria tigarilor electronice de ultima generatie. Calitatea componentelor acestei tigari electronice este superioara modelului asemanator produs de catre compania Sailebao. Structura clearomizorului Vipercig difera insa de clearomizorul Ego W produs de Sailebao.

Bateriile pentru Tigara electronica Ego W Vipercig V2 XXL sunt XXL, de 1100 mAh.

Modificarile pentru varianta V2 a acestui model, in comparatie cu modelul precedent reprezinta mai mult diferente in ceea ce priveste design-ul. Compania Vipercig a insistat pe design, imbunatatindu-l prin elemente de identificare a brand-ului. Astfel, la modelul V2 exista o fanta pe carcasa clearomizorului in dreptul literei V (V fiind initiala pentru Vipercig, numele brandului), pe cand la primul model existau doua fante. Totodata, pe baterie dar si pe capac este aplicat logo-ul Vipercig.

Tigara electronica cu baterii XXL este recomandata persoanelor care fumeaza foarte mult. Bateria XXL, de 1100 mAh este mai lunga cu aproximativ 2cm fata de versiunea normala (non-XXL) de 650 mAh.

Kitul Tigara electronica Ego W Vipercig V2 XXL contine:

  • 2 tigari electronice Ego W Tank V2 XXL (precum si 2 baterii XXL de 1100 mAh + 2 clearomizoare + 2 mustiuce)
  • 1 incarcator USB + adaptor pentru incarcarea de la priza
  • 1 capac pentru sticluta de e-lichid cu varf special pentru o incarcare mai usoara
  • 1 cutie pentru a oferi Tigara electronica Ego W Vipercig V2 XXL cadou
  • 1 manual de utilizare

Pentru a vapa din aceasta tigara electronica timp de o luna, la un consum de un pachet de tigari obisnuite pe zi, este nevoie de o sticluta de e-lichid de 30ml.

Tigara electronice Ego W Vipercig V2 XXL este disponibila pe culorile negru si argintiu nichelat.

Va rugam sa cititi: Manual de utilizare pentru tigara electronica

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi