În curs de procesare...

Mărește

Kit economic C4


Preț: 100 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Kit economic C4

Tigara electronica inclusa in acest kit este alcatuita din baterie Ego si clearomizor C4, creat de Vipercig.

Am format acest kit economic pentru ca orice client sa aiba posibilitatea financiara de a testa o asemenea tigara electronica. Bineinteles, pentru persoanele pasionate de vapat este recomandat sa aiba doua baterii, insa in cazul in care va place sa vapati, puteti opta pentru achizitionarea unei baterii suplimentare.

Kit economic C4 contine urmatoarele:

  • 1 baterie tigara electronica Ego de 650 de mAh (pe culorile: negru si argintiu)
  • 1 clearomizor C4 Vipercig
  • 1 incarcator USB + adaptor pentru incarcarea de la priza

 

In cazul in care doriti sa inlocuiti bateria de 650 de mAh cu o baterie XXL (de 1100 mAh) din acest kit, costul suplimentar va fi unul de 10 lei.

Kitul acesta nu contine cutie, fiind alcatuit din componente. Totodata, persoanele care nu au mai utilizat tigara electronica pana acum vor avea nevoie de o sticluta de e-lichid pentru tigara electronica.

Clearomizorul C4 Vipercig inclus in acest kit face diferenta prin gustul rafinat si prin cantitatea de vapori oferita. Din punct de vedere al fiabilitatii, clearomizorul C4 Vipercig are o durata de viata cuprinsa intre 10 zile si 45 de zile, perioada variand in functie de cantitatea de tigari clasice fumate in mod obisnuit si in functie de stilul de vapat.

Clearomizor C4 Vipercig nu are scurgeri de e-lichid, in felul acesta nu vor exista incidente neplacute. Totodata, clearomizorul C4 Vipercig nu face condens, astfel nu veti mai fi nevoiti sa stergeti e-lichidul de pe acesta.

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi