În curs de procesare...

Mărește

Kit complet DSE901 Vipercig


Preț: 170 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Kit complet tigara electronica DSE901 Vipercig

Datorita faptului ca majoritatea clientilor nu stiu ce ar trebui sa cumpere pentru prima oara, am postat un kit complet pentru tigara electronica DSE901 Vipercig. Acest kit complet este alegerea perfecta pentru inceperea activitatii de vaper si sfarsirea statutului de fumator. Kitul acesta poate fi ajustat totodata si in functie de bugetul initial de care dispuneti. Tigara electronica DSE901 Vipercig este recomandata persoanelor fumatoare de sub un pachet de tigari obisnuite zilnic.

Kit DSE 901 Vipercig + consumabile pentru o luna (in cazul in care fumati aproximativ 1 pachet de tigari zilnic).

Pachetul "Kit complet tigara electronica DSE901 Vipercig" contine urmatoarele:

  • 2 baterii de tigara electronica DSE901 Vipercig
  • 2 atomizoare de tigara electronica DSE901 Vipercig (este recomandat de avut cel putin un atomizor de rezerva)
  • 1 incarcator priza
  • 2 cutii de cartuse de rezerva + 4 cartuse, in total 14 cartuse
  • 1 sticluta de e-lichid de 30 ml. La alegere intre Dekang si Liqua Vipercig
  • 1 tabachera (nu este obligatorie, insa este recomandata)

Tigara electronica DSE901 este produsa de catre compania Sailebao sub brandul companiei Vipercig, ambele fiind companii de top in industria de tigari electronice la nivel mondial. Atat bateriile, cat si atomizoarele sunt insemnate cu logo-ul companiei Vipercig

Cartusele incluse sunt goale si reincarcabile, in felul acesta va puteti bucura direct de aroma de e-lichid aleasa.

Incepand cu a doua luna, consumabilele vor incepe sa se epuizeze (e-lichid, atomizor), astfel incat va fi nevoie de consumabile noi, valoarea sa fiind de aproximativ 94 ron.

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi