În curs de procesare...

Mărește

E-lichide Dekang


Preț: 30 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Lichidele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la Boge - Dekang. Ele sunt produse de cel mai mare producator de elichide din lume, Dekang si au raport toxicologic.

Avem lichid vegetal (VG liquid) pe care il comercializam la acelasi pret. Nu sunt sticlute de 10 ml, ci tot de 30 ml.

Sticlutele comercializate au cantitatea de 30 ml si in mod normal o sticluta va ajunge cel putin o luna. (echivalentul a 30 de pachete de tigari)
Aromele disponibile sunt: Marlb (USA MIX), Kent (SEC), Tabac, Menta, Jucy Peach, Cherry in concentratii High, Medium, Low si fara nicotina.

Tipul de lichid se va stabili telefonic cu reprezentantul nostru, dupa ce primim comanda Dvs.

Lichidele pot fi folosite cu orice model de tigara electronica.

Cum incarcam cartusul?

Daca avem un cartus nou-gol, este bine sa punem sticluta de lichid pana ce varful atinge materialul din cartus. Astfel va instra mai mult lichid. Aerul aflat in material imiedica incarcarea completa a cartusului.
Daca acel cartus este folosit, puneti picaturi exact cat absoarbe materialul. Nu este nevoie sa punem un numar fix de picaturi. Punem picaturi atunci cand simtim ca aburul produs de tigara electronica nu ne mai satisface.

Cum stim ca nu mai este bun atomizorul? Cum curatam atomizorul pentru tigara electronica?

Atomizorul este o componenta care are o durata de viata cuprinsa intre 2-6 saptamani in functie de modul de utilizare. Este bine ca la cateva zile, o saptamana sa-l curatam.

Daca vi se pare ca nu merge corespunzator incercati cea mai simpla operatiune de curatare. Il desfaceti de la baterie, scoateti cartusul. Sufltati puternic in el prin partea unde se infileteaza la baterie. Pe urma il scuturati ca pe termometru pana vor iesi toate reziduurile din el.
Puneti 2-3 picaturi de lichid prin partea unde intra cartusul si-l montati din nou la bateria tigarii electronice. In cazul in care bateria este incarcata iar el tot nu face aburi, atunci va trebui sa-l schimbati.

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Dovada ca produsele noastre sunt originale, pe site-ul producatorului:
CLICK AICI

Cei ce au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Atomizor DSE108

30 RON

Atomizor de rezerva pentru modelul DSE108.  (pentru tigara electronica) Un atomizor are o durata limitata de functionare, in functie de cat timp este... Mai mult

Atomizor DSE901

20 RON

Atomizor de rezerva pentru modelul DSE901.  (pentru tigara electronica) Un atomizor are o durata limitata de functionare, in functie de cat timp este... Mai mult

Baterie DSE901

50 RON

Baterie de rezerva pentru modelul de tigara electronica DSE901. Avem culori pentru toate modele de tigari electronice prezentate in site. Trebuie sa aveti... Mai mult

Cartuse DSE108

12 RON

Avem cartuse pentru toate tipurile de tigari electronice prezentate pe site. Culorile disponibile la acest model: maron. Pretul afisat este pentru 5... Mai mult

Cartuse DSE901

10 RON

Avem cartuse pentru toate tipurile de tigari electronice prezentate pe site. Culorile disponibile la acest model: maron si negru. Pretul afisat este pentru... Mai mult

Cartuse Ego Tank

25 RON

Avem cartuse pentru toate tipurile de tigari electronice prezentate pe site. Culorile disponibile la acest model: alb transparent. Pretul afisat este... Mai mult

Comentarii si note

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Produse noi