În curs de procesare...

Mărește

E-lichide Vipercig


Preț: 30 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

E-lichide Vipercig


Sticlutele de e-lichid Vipercig comercializate pe acest site sunt de 30 de ml. Imaginea cu sticluta de e-lichid este cu titlu de prezentare, sticluta care apare in imagine fiind de doar 10 ml.


Acest e-lichid Vipercig Liqua este unul dintre cele mai bune si populare e-lichide pentru tigara electronica. Aromele folosite la aceste e-lichide sunt italienesti.

E-lichidul se poate folosi pentru orice model de tigara electronica. Va recomandam sa utilizati numai tigari electronice de calitate pentru a avea parte de gustul e-lichidelor Vipercig.
Toate produsele comercializate pe acest site sunt produse de calitate, originale.


E-lichidul Liqua Vipercig este disponibil in urmatoarele formule:

 

  • Cu nivelul de nicotina 24mg (pentru fumatorii inraiti) - Bright Tobacco, Traditional Tobacco, Cuban Cigar Tobacco, Turkish Tobacco.
  • Cu nivelul de nicotina 18mg (nivel mediu) - Bright Tobacco, Traditional Tobacco, Cuban Cigar Tobacco, Turkish Tobacco, Menthol si Apple.
  • Cu nivelul de nicotina 9mg (nivel mic) - Bright Tobacco, Traditional Tobacco, Cuban Cigar Tobacco, Turkish Tobbaco.
  • Cu nivelul de nicotina 0mg (nivel zero) - Bright Tobacco, Cuban Cigar Tobacco, Menthol si Apple.

Aromele acestor e-lichide au fost testate de catre noi si atent selectionate. Stabilirea aromei dorite se face telefonic.

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi