În curs de procesare...

Despre noi

Suntem o companie cu sediul in Bucuresti, obiectul principal de activitate este business-ul in mediul online. Am ramas surprinsi de efectele pozitive si benefice ale tigarilor electronice si de aceea, am decis sa oferim clientilor nostri cele mai bune tigari electronice de pe piata.

Suntem importatori directi de tigari electronice, preturile produselor de pe site sunt preturi competitive iar profesionalismul cu care tratam fiecare comanda este motivul satisfactiei utilizatorilor, dupa cum se poate vedea si la pagina Testimoniale.

Deoarece toti utilizatorii sunt diferiti, dorim ca toti clientii TigariElectronice-Nr1.ro sa fie multumiti de produsul achizitionat, de aceea, oferim consultanta pentru a va recomanda tigara electronica de care aveti nevoie si care se incadreaza perfect stilului dvs. de fumat.

Produsele comercializate pe acest website sunt produse originale, insotite de certificate care atesta calitatea dar si certificate care atesta conformitatea cu normele europene.

Ne dorim ca prin diversitatea de modele de tigari electronice pe care le oferim spre vanzare sa reusim sa satisfacem gusturile fiecarui fumator si sa il ajutam in lupta contra fumatului.

Va multumim pentru vizita facuta si va invitam sa reveniti cat de curand!

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi