În curs de procesare...

Mărește

Clearomizor C4 plus Vipercig


Preț: 30 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Clearomizor C4 Plus Vipercig

Clearomizorul C4 Plus este creat de compania Vipercig, una dintre companiile de top din industria de tigari electronice la nivel mondial. Acest clearomizor C4 Plus Vipercig se diferentiaza prin gustul oferit si prin cantitatea de vapori. TH-ul oferit de clearomizorul C4 Plus Vipercig este puternic si poate satisface orice fumator de tigari tari.

Totodata, acest clearomizor este singurul clearomizor servisabil, de tip CE 4. Sersivabil se traduce prin faptul ca se poate desface in componente si se poate schimba doar componenta care vaporizeaza e-lichidul. In felul acesta, costurile de intretinere scad.

Din punct de vedere al fiabilitatii, clearomizorul C4 Plus Vipercig are o durata de viata cuprinsa intre 5 si 20 de zile, perioada care variaza in functie de stilul de vapat si de frecventa utilizarii.

Clearomizorul C4 Plus Vipercig nu are scurgeri de e-lichid, in felul acesta nu va fi nevoie sa stergeti e-lichidul scurs.

Acest clearomizor este compatibil cu orice tigara electronica din seria Ego, avand orice baterie, atat de 650 mAh cat si de 1100 mAh.

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi