În curs de procesare...

Beneficii tigara electronica

Tigara electronica este considerata de marea majoritate a fumatorilor din intreaga lume dar si de unii cercetatori, un adevarat dispozitiv revolutionar. Tigara electronica este un dispozitiv anti-fumat cu ajutorul caruia puteti renunta la fumat fara a fi nevoiti sa faceti sacrificii, fara a fi nevoiti sa renuntati de pe o zi pe alta la tigari si la nicotina. Desigur, exista optiunea de a achizitiona si utiliza un e-lichid fara nicotina, insa in cazul in care nu puteti renunta, puteti opta pentru e-lichid cu nicotina de diferite concentratii.

Scopul acestei tigari electronice este de a oferi placerea de a "fuma", insa intr-un mediu inofensiv si sigur. Conceptul de tigara electronica a fost creat pentru a fi similar unei tigari obisnuite, insa cu toate acestea, tigara electronica este complet diferita fata de tigara obisnuita. Tigara electronica nu emana fum, asa cum emana tigara obisnuita; tigara electronica emana vapori (aburi), rezultat al incalzirii e-lichidului din dispozitiv. S-a demonstrat de nenumarate ori faptul ca tigara electronica este inofensiva, unii cercetatori au declarat chiar ca tigara electronica este sanatoasa, descoperindu-se faptul ca are efectul de a imbunatati capacitatea de memorare. Exista o sumedenie de articole pe acest site dar si pe internet ce fac referire la beneficii tigara electronica.

Renunta la fumat astazi, poti face acest lucru! In cazul in care nu stii cu ce tigara electronica ar trebui sa incepi, suna-ne si iti vom oferi consultanta pentru alegerea tigarii electronice potrivite stilului tau de fumat. Numarul de telefon la care ne poti suna pentru consultanta este 0722.508.666, de asemenea ne poti scrie si pe e-mail la adresa: office@tigarielectronice-nr1.ro

Vapeaza sanatos, renunta la fumat astazi!

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi