În curs de procesare...

Mărește

Atomizor Elipse


Preț: 40 RON

În stoc

Comanda la telefon: 0722.508.666

E-mail: contact@tigarielectronice-nr1.ro

Atomizor Elipse

Acesta este atomizor Elipse, atomizorul creat special pentru modelul de tigara electronica Elipse Lipstick Vipercig.

Atomizorul Elipse are carcasa originala Elipse inclusa in pachet.

Toate atomizoarele au o durata de viata limitata, care variaza in functie de cat timp a fost utilizat. Acest atomizor Elipse are o durata de viata cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. 

Este recomandat ca intotdeauna sa aveti cel putin un atomizor de rezerva pentru momentul in care va fi nevoie sa il inlocuiti pe cel vechi atunci cand va inceta sa functioneze.

Nu este necesar sa achizitionati acest atomizor Elipse intotdeauna cu carcasa, acest atomizor poate fi schimbat si fara carcasa, in cazul in care aveti o carcasa de la un atomizor Elipse care este in stare buna.

Unul dintre avantajele acestui atomizor Elipse este faptul ca ofera un gust foarte fin, pastrand foarte bine aroma e-lichidului.

 

Noutati despre Tigara Electronica

Pentru a vedea catalogul cu tigari electronice disponibile accesati:

CATALOG TIGARI ELECTRONICE

-----------------------------------------------------------

Ce este tigara electronica?

Dispozitivul cu cea mai mare rata de succes din lume, tigara electronica, este inventia unui cercetator chinez care incerca sa creeze o alternativa viabila a fumatului clasic.

Cand a aparut tigara electronica?

Prima tigara electronica din lume a aparut in China in anul 2003. Mai apoi a aparut si in Europa, in anul 2006. Numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut in masa, desi numeroase persoane nu stiu inca, din pacate, de existenta acestui dispozitiv anti-fumat.

Din ce este alcatuita tigara electronica?

Tigara electronica este alcatuita din 3 componente de baza: atomizor, baterie si cartus. Atomizorul este partea componenta a e-tigarii care transforma e-lichidul din tigara electronica, cu alte cuvinte atomizorul vaporizeaza e-lichidul.

Atomizorul este alcatuit dintr-o carcasa de metal care se insurubeaza in baterie. Cand cartusul este scos din dispozitiv, acesta arata ca un cilindru de metal. Durata medie de viata a atomizorului este cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Durata de viata a atomizorului variaza in functie de utilizator, unii utilizatori vapand (a vapa = a utiliza tigara electronica) mai frecvent decat alti utilizatori.

Bateria este componenta tigarii electronice care asigura alimentarea atomizorului. Bateriile tigarilor electronice sunt in general de tip Litium-Ion, dimensiunile variaza, iar in capat se afla un led care produce lumina in momentul in care utilizatorul inhaleaza din mustiuc. Bateriile manuale au un buton care trebuie apasat in momentul in care nu sunt folosite. Diferenta consta in faptul ca, la cele automate se declanseaza numai atunci cand utilizatorul incearca sa inhaleze, pe cand la cele manuale acestea se declanseaza numai prin apasarea acestui buton. Durata de viata a unei baterii pentru tigara electronica este de circa 300 de cicluri de incarcare. Lucrul acesta variaza de asemenea, in functie de modul de utilizare.

Produse noi